Motor Motor 125cc
Alles over 125cc motoren
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

Nike Air Max 1 Premium

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Motor 125cc -> Jinlun Links
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Ella Windsor
Beginner
Beginner


Geregistreerd op: 20 Sep 2019
Berichten: 3

BerichtGeplaatst: 20-09-2019 07:50:05    Onderwerp: Nike Air Max 1 Premium Reageren met citaat

zijn nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Retro High Nike Schoenen Dames OG neemt de SBB / Bred Toe kleurblokkering aan, maar met hits van Pine Green. De heldere schaduw van groen landt op de teen, enkel, hiel en de rubberen buitenzool. De rest van het leren bovenwerk heeft een combinatie van Sail en Black voor een strakke en klassieke uitstraling. Nike Air-branding op de tong en een Sail-middenzool omwikkelen alles. Deze Air Jordan 1 is uitgevoerd in een tonale kleur zwart en heeft glad leer met perforaties op de neus, gevolgd door het iconische vleugelslogo op de bovenste kraag om de details af te ronden.

En de andere heeft '1984-85, R.O.Y., 2313 punten en 28.2 ppg. Een witte tong, rode Nike Air-branding, zwarte veters, witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool maken de look compleet. Deze Air Jordan 1, die tijdens zijn acceptatietoespraak Rookie of the Year zijn garderobe terugroept, heeft een kleurencombinatie van gebroken wit, goud Oogst en zwart overal in het bovenwerk dat is Nieuwste Nike Schoenen gemaakt van leer en suede. De beste delen van de schoen zijn de binnenkant van de vleugelkleppen, een die luidt: "Deze award is leuk, maar ik vind het gewoon heel belangrijk voor elk individu om uit te gaan en bij te dragen aan zijn team." - MJ.

En de andere heeft '1984-85, R.O.Y., 2313 punten en Nike Schoenen Mannen 28.2 ppg. Een witte tong, rode Nike Air-branding, zwarte veters, witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool completeren deze look. Deze OG-colorway van de Air Jordan 1 heeft een overwegend zwart lederen bovenwerk met koningsblauwe accenten op de teen, enkel, hiel, Swoosh branding op de zijpanelen en de Nike Air op de tong. Een witte tussenzool en koninklijke buitenzool maken de look compleet. foto's via yamaotoko Shop <�a class = "shop-link" href = "Jordan Brand brengt in het voorjaar van 2017 de Air Jordan 1 Retro High OG Royal terug.

Deze OG colorway van de Air Jordan 1 heeft een zwart lederen bovenwerk met een boterachtig getrommeld leer dat op Nike Schoenen Heren de blauwe delen van de schoen wordt geplaatst. Het klassieke blauwe en zwarte lederen bovenwerk wordt vervolgens afgewerkt met een witte tussenzool, koningsblauwe buitenzool en het klassieke Nike Air-logo op de tong. Deze nieuwe colorway van de Air Jordan 1 is voorzien van een volledig getrommeld leer dat overal in het bovenwerk is uitgevoerd en dat is gedaan in een Sail-colorway die veel op crème lijkt. De schoen heeft de tonale behandeling gekregen, omdat de rubberen tussenzool / buitenzool, binnenvoering, veters, tong, Swoosh-logo en het Wings-logo ook in Sail zijn uitgevoerd.

De schoen wordt de "Top 3" colorway genoemd omdat deze wordt gedefinieerd door gebruik te maken van drie van de originele Air Jordan 1 colorways die we allemaal kennen en waar we van houden. Die colorways omvatten, Chicago, Banned / Bred en de Royal colorway. Elke kleurstelling / thema wordt gecombineerd met het premium lederen profiel van het silhouet. Bovendien betekent nummer 3 ook de trekkingsplek die Michael Jordan was geselecteerd in het NBA-ontwerp van 1984. De linkerschoen verschilt volledig van de rechterschoen, terwijl de ene schoen een rode buitenzool heeft en de andere een koninklijke buitenzool. Nike Air-logo op de tong en Wings-logo op de kraag ronden de belangrijkste kenmerken van de schoen af.

De rechter binnenzool is een set kaarten met het nummer "6" en trofee-logo's als een knipoog naar de "6 ringen" die MJ Nike Schoenen Air Max heeft gewonnen. De Air Jordan 1 Retro High OG Track Red is dit jaar een nieuwe versie van het silhouet , en het maakt deel uit van een Best Hand in The Game-collectie die nog drie kleuren bevat. Dit paar is exclusief voor Europa en heeft een Chicago Bulls-kleurenschema. Gemaakt van wit en zwart leer, samen met rode suède overlays over de bovenkant, is de sneaker gedetailleerd met Nike Air-tonglabels en het klassieke vleugelslogo op de enkels. De binnenzolen tonen ook een set Air Jordan-speelkaarten om het concurrentievermogen van MJ te vertegenwoordigen tijdens het spelen van kaarten met zijn teamgenoten.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Motor 125cc -> Jinlun Links Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum